Markiser Haninge

Levererar och installerar solskydd

Markiser

Ett brett utbud markismodeller

Här berättar vi lite mer om de olika markismodeller som vi kan erbjuda. Hälsa gärna på oss eller hör av dig per telefon eller mejl.

Terrassmarkiser

Terrassmarkiser är en klassiker som passar de flesta typer av hus. Du kan välja modeller med eller utan kassett som skydd för väven. Sitter din markis i ett mer utsatt läge så rekommenderar vi en markis med kassett.

Vid behov kan vi förse terrassmarkiser med automatik och motorstyrning. Ett mycket bekvämt alternativ är markiser som kombinerar automatiken med sol- och vindsensorer. Tidsstyrda markiser är ett annat alternativ. Med automatik slipper du omaket att behöva veva in markiserna på kvällen eller när det ösregnar. Men hos oss hittar du också ett kvalitativt utbud av traditionella vevmarkiser.

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser är ett bra alternativ för den som helst inte vill ha persienner eller rullgardiner i rummet. Men de fungerar också bra som komplement. Fönstermarkiser erbjuder ett utmärkt skydd mot solen, håller temperaturen på lagom nivå och skyddar dina känsliga krukväxter från alltför mycket sol.

Fönstermarkiser reglerar ljusinsläpp och temperatur och kan ge din fasad ett elegant och personligt utseende. Fönstermarkiser tillverkas i vanliga fall i bredder upp till 3,5 meter, men har du riktigt stora fönsterpartier så kan vi erbjuda större modeller.

Balkongmarkiser

Balkongmarkiser ger ett flexibelt solskydd på din balkong, vilket gör att den blir trevligare att vistas på även soliga dagar. En balkongmarkis är enkel att montera – du behöver bara spänna fast ett stödben mellan taket och golvet. Enkelt gjort med en vanlig skiftnyckel. Balkongmarkiser styr man manuellt.

Korgmarkiser

Korgmarkiser är kanske mest kända från hotell, krogar och butiker. Dess runda utseende ger ett elegant och ombonat intryck. De passar mycket bra på äldre fastigheter där de förhöjer ett redan rustikt utseende. De är dessutom utmärkta för företagsprofilering – din affärsverksamhet syns bra med snygga korgmarkiser. Men det viktigaste är förstås att de skyddar mot solen på ett utmärkt sätt.

 

Markiser och persienner av högsta kvalitet.